Gyakran ismételt kérdések

Az aramidok az aromás poliamidok csoportjába tartozó vegyületek, főleg kevlár néven ismertek.

A műanyagok közül leginkább a nagyon magas – 3000 MPa feletti – szakítószilárdságukkal tűnnek ki (hasonló súlyú acélnál körülbelül ötször nagyobb a szakítószilárdságuk), emellett jóval kisebb a sűrűségük, korrózióállóak és a savaknak-lúgoknak is ellenállnak.

A hőtágulási együtthatójuk negatív, ezért amikor az őket körülvevő ún. mátrixgyanta tágul, az aramidok zsugorodnak. Ennek köszönhetően az aramid alapú kompozitok hő hatására is tartják a méretüket.

Sem a KarboMAG, sem a Karbonid Bumper telefontok nem befolyásolja a telefon jeleit. Fontos, hogy a Karbonid Bumper tokban nincs beépítve fém lapka, így a mágneses rögzítése nem biztosított, de a vezeték nélküli töltés funkciója a telefonnak továbbra is működik.

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Paylike biztonságos felületein), közvetlen banki átutalással, vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel lehet fizetni. Az utánvétkezelés díja 490 Ft.

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, ami egy környezet-, pénztárca- és időbeosztásbarát megoldás. A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét. A rendelésed kérheted Foxpost automatába és házhozszállítással is.

Vezeték nélküli töltőkre 1 év jogszabályban meghatározott garanciát vállalunk.

Amennyiben a készüléked támogatja a Qi szabványt (vezeték nélküli töltés), a Karbonid autós töltő minden további gond nélkül használható.

 

Nem tudunk rá garanciát vállalni, hogy más gyártó által forgalmazott, fém lapkával szerelt tokjai is működni fognak a KarboMAG töltőkkel/kiegészítőkkel!

A KarboMAG termékek MagSafe kompatibilisek, így akár telefontok nélkül is használhatóak. FONTOS – Amennyiben Iphone 12 készülékeden más fajta tok van (műanyag, szilikon, más fém lapkás tok, stb.) nem garantáljuk, hogy működni fog a KarboMAG termékekkel.

Javasuljuk mellé a KarboMAG telefontokot, a maximális kompatibilitás érdekében.

Amennyiben nem találtad meg a választ a kérdésedre, vagy bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban, vagy írj nekünk FB messengeren.