Telefontokok

Te melyik stílust kedveled inkább? Ha minimalista vagy, akkor neked az ultravékony kiadás lehet a befutó, viszont ha extra védelemre vágysz és nem rettent el a masszív külső, válaszd a TPU szélekkel rendelkező változatot!

vezeték nélküli töltés

A hátlapban található fém lapkáknak köszönhetően a vezeték nélküli töltés is lehetséges! A töltőt egyszerűen csak a hátlapra kell rögzítened, nincs szükség kábelekre.

selymes tapintás

Finom szövésű rostokból készült és selymes bevonatának köszönhetően nagyon kényelmes fogást biztosít a használója számára.

ujjlenyomat taszító bevonat

Karcálló bevonata csökkenti a mindennapi használat okozta kopást, valamint ellenáll a foltoknak, az ujjlenyomatoknak és a fakulásnak.

KarboMAG telefontok

A KarboMAG telefontok prémium minőségű aramid szövetből készült, ezáltal ellenáll minden féle környezeti hatásnak, karcálló, ütésálló, hőálló, és szinte törhetetlen. A beépített fém lapkák által könnyedén csatlakoztatható bármelyik mágneses töltőállomásra.

Karbonid Bumper telefontok

A Karbonid bumper telefontok ütés csillapító TPU kerettel van ellátva, így a készüléked maximálisan védve van a véletlen leesésektől. Az erősített hátlap nem gátolja a telefon jelvevő képességét, valamint támogatja a vezeték nélküli töltést.

* A Karbonid bumper tok nem tartalmaz fém lapkákat, így a mágneses rögzítése nem biztosított.